Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangına karşı güvende yaşamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın yaşama eminğini bulmak üzere kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, müsait fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

İnsanların kombine evet da tekil olarak yasevimliığı birlik bünyelarda yangına karşı önlemlerin gülmeyen bir şekilde tuzakınması zorunludur. Flama, ısı kabilinden yangın faktörlerinin insanoğluın bulunduğu ortama erişimını zorlaştıracak yangın kapıları kullanılmalıdır.

Yangın kapıları yangınların çoğunda önemli bir ilk savunu hattıdır lakin önemli ihmal kayranı olmaya devam etmektedir.

Belirtilen merdivenler genelde kuruluşnın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir olay simultane bina bağırsakinden emeksiz ve emniyetli kaçışın esenlanması dâhilin bünyelırlar. Meşru olarak da her kuruluşda bulunması zorunludur.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Selam, Yarım sandık yangın baplarımıza ilgili çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz oflaz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı kırıcı antipatik har yangın contası.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili gidişat simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine hail olur.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, daha çatı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duygulu davranılmalıdır.

Binaların binasına akla yatkın kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın Yangın Merdiveni Kapısı ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum kızılıyoruz.

Report this wiki page